De juiste auto kopen?

Dan bent u bij Jennissen Auto’s aan het juiste adres.

Een kwaliteit auto,

dat wil toch iedereen?

Mijn naam is Henk Jennissen, eigenaar van Jennissen Auto’s. Het bezig zijn met auto’s is altijd al een hobby van me geweest. Hierdoor wisten veel familieleden en bekenden mij te vinden indien zij opzoek waren naar een nieuwe auto. Vol toewijding en expertise ging ik vervolgens voor hen opzoek naar een geschikte auto die aan al hun wensen voldeed. Uit deze hobby  is Jennissen Auto’s ontstaan. Inmiddels ga ik niet meer alleen voor familie en bekenden opzoek naar auto’s, maar voor klanten uit heel Nederland.

De zoektocht naar een goede, betrouwbare auto is een hele uitdaging die ik graag aanga. Ik ben erg kritisch bij het aankopen van een auto, dit omdat ik kwaliteit erg belangrijk vind. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn klanten. De klant is immers koning dus het moet goed zijn. Ik vind het belangrijk dat de klant naar volledige tevredenheid een auto aanschaft en dat deze voldoet aan al zijn of haar wensen. Mijn motto is dan ook dat ik pas tevreden ben als de klant dat ook is!

Omdat Jennissen Auto’s een eenmanszaak is en ik regelmatig onderweg ben om nieuwe auto’s te zoeken, is vooraf een afspraak maken zeer gewenst (uiteraard is deze afspraak geheel vrijblijvend). Dit voorkomt teleurstellingen bij afwezigheid.

Kortom: indien u op zoek bent naar een kwaliteitsauto, bent u bij mij aan het juiste adres. Kwaliteit en vertrouwen staan bij mij hoog in het vaandel. Jennissen Auto’s is sterk door klein te zijn.

Lease aanbod

Financial lease

Financial Lease, volgens velen de fijnste financiële deal. Het is een slimme manier om uw nieuwe of gebruikte auto te financieren. U houdt de investering buiten uw normale bedrijfsfinanciering en wordt ‘economisch eigenaar’ van de lease-auto.

Bij de Financial Lease-constructie plaatst u uw nieuwe auto op de bedrijfsbalans en betaalt u vaste maandlasten. De kosten worden op uw bedrijfssituatie toegespitst en we kijken welke looptijd het beste past bij de gebruiksperiode en afschrijving van de auto.

Operational Lease

Bij Operational Lease koopt de leasemaatschappij een auto naar uw keuze. U betaalt hiervoor maandelijks een vast bedrag tot een vooraf vastgestelde einddatum. Na het laatste termijn heeft u drie keuzes: de auto overkopen, de auto teruggeven of de lease verlengen.

Handig van Operational Lease is dat u kunt kiezen om aanvullende diensten zoals onderhoud, reparaties en verzekeringen door de leasemaatschappij te laten regelen. Zo heeft u geen papierwerk en wordt u bij pech altijd snel geholpen. Daarnaast houdt u de aankoopsom liquide, zodat u die kunt gebruiken voor uw bedrijfsvoering.